Ziet u dat uw kind enorm twijfelt over het kiezen van een vervolgstudie en u wilt hem/haar graag ondersteunen?
Maakt u zich zorgen of hij/zij straks wel een keuze zal maken?

Informatie voor ouders.

Een studie kiezen die bij je past is moeilijk. Dat blijkt ook uit de recente cijfers van de rijksoverheid*. Zo'n 32% van de eerste jaars studenten op het HBO en WO valt in het eerste jaar uit. Hiervan geeft 55% aan dat ze voor een verkeerde studie heeft gekozen.

Als loopbaancoach begrijp ik zelf natuurlijk heel goed dat u de ontwikkeling van uw kind heel belangrijk vindt. Studeren is een belangrijke stap in die ontwikkeling en daarom wilt u graag dat uw kind weloverwogen zijn/haar keuze maakt. De blije student biedt hierin de passende ondersteuning.

De Blije Student studiekeuzetraining is zorgvuldig samengesteld op basis van mijn ervaring als loopbaancoach met de doelgroep en de studiekeuzevragen die zij hebben. De oefeningen en opdrachten die gebruikt worden in de trainingen zijn doeltreffend en helemaal passend bij de leeftijd van de deelnemers.

Een studie uitkiezen is voor veel jongeren erg belastend en met deze doeltreffende en vooral ook leuke training wil ik alle deelnemers laten ervaren dat het ook leuk kan zijn om een studie te kiezen. Alles om uiteindelijk te zorgen voor blije studenten en ouders.

* Monitor beleidsmaatregelen rijksoverheid 2016.

Wilt u toch graag eerst nog meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur een email

Bent u overtuigd van wat deze training voor uw zoon of dochter kan betekenen?
Schrijf hem of haar dan snel in!